Työelämä Suomessa

Tervetuloa blogimme pariin, jossa puhumme erityisesti suomalaisesta työelämästä, erilaisista työelämän ilmiöistä, kehityksestä ja erityisesti työntekijöiden hyvinvoinnista.

Työ on meille kaikille oleellinen osa elämää ja moni tekee töitä nuoruudesta vanhuuteen, vuodesta toiseen. Vietämme työpaikalla keskimäärin 40 tuntia joka ikinen viikko, joka tarkoittaa sitä, että työ on todella keskeinen osa elämäämme.

Blogin aiheet

Blogimme käsittelee työelämää monesta eri näkökulmasta, mutta pääasiassa kirjoitamme artikkeleita työntekijän näkökulmasta. Tahdomme tarjota kaikenlaisille ihmisille sekä työelämässä että sen ulkopuolella avuliaita, viihdyttäviä ja ajatuksia herättäviä juttuja.

Minkälaisia artikkeleita siis löydät sivustolta? Kuten jo mainitsimme, kirjoitamme työelämään liittyen laidasta laitaan ja jutuistamme hyötyvät ja nauttivat niin työelämässä tällä hetkellä olevat, sinne vasta menossa olevat opiskelijat sekä työttömät, kuin myös työuransa päättäneet eläkeläiset.

Teemme juttuja esimerkiksi työergonomiasta ja sen tärkeydestä, sekä yleisestä hyvinvoinnista työpaikoilla. Hyvinvointi kattaa nniin työpaikan sisällä tapahtuvia asioita, kuin myös sen ulkopuolella, ja myös henkinen hyvinvointi on erittäin tärkeä osa työhyvinvointia. Kun keho ja mieli voivat hyvin, on työnteko mielekkäämpää ja hyödyt näiden asioiden ylläpidosta muillakin elämän osa-alueilla.

Yksi iso osa blogiamme ovat myös tämän hetken kiinnostavimmat ja oleellisimmat uutiset työelämän saralta. Työskentelytavat ja työympäristö muuttuvat jatkuvalla syötöllä ja haluamme pitää lukijamme ajan tasalla työelämän muutoksista. Viime aikojen tapahtumat ovat osoittaneet meille sen, että meidän onkin löydettävä uusia tapoja työn tekemiseen ja esimerkiksi etätyö on nyt yleisempää kuin koskaan aiemmin. Etätyö ja siihen liittyvät asiat ovatkin huomattava osa blogiamme ja tarjoamme sinulle parhaat vinkit etätyön tekemiseen oikealla tavalla.

Tarjoamme myös työelämän ulkopuolella oleville ihmisille erilaisia artikkeleita, joissa käsitellään koulutuksia, vinkkejä työnhakuun sekä tietoa erilaisista tapahtumista ja uusista kehityksistä työelämän saralla. Olemme ottaneet huomioon myös työelämästä poistuneet, eli eläkeläiset, jotka eläkkeestä huolimatta saattavat tahtoa vielä tehdä töitä tai jotka kaipaavat vinkkejä vapaa-ajan viettoon työelämän ulkopuolella.

Tutustu nyt siis blogiimme ja sen kattavaan sisältöön. Otamme myös aina vastaan kaikenlaisen palautteen ja toivomme, että olet meihin yhteydessä jos sinulla on palautetta tai vinkkejä!