”Suomalaisen suuri kapina on, että se väärinpysäköi traktorinsa” – Katso mitä on luvassa, kun Puhuttamo avautuu torstaina!

Puhuttamo on ihan uusi verkkolehti, joka pilkkoo kiinnostavat puheenaiheet alle kilon palasiksi - sekä asiantuntijoiden että juuri sinun voimin. Homma starttaa torstaina, hyppää kyytiin!

Uusi verkkolehti Puhuttamo starttaa täydellä höyryllä torstaina.

Puhuttamo on jaksomuotoinen puheenaihesivusto. Keskitymme yhteen puhuttavaan aiheeseen kerrallaan – ensin aihetta pohjustetaan asiantuntijoiden kanssa, sitten on lukijoiden vuoro kertoa omat mielipiteensä. Lopuksi asiantuntijat tekevät omat johtopäätöksensä sinun ja muiden lukijoiden vastauksista.

Ensimmäisen jakson aihe on työ.  Voit jo nyt vastata työaiheisiin kyselyihimme, osallistut samalla arvontaan.

JAKSO 1: TYÖ. MITÄ ON LUVASSA?
– Suomen työelämää uhkaa valtava muutos, josta sinä et tiedä vielä juuri mitään. Koko keskiluokka on katoamassa. Työelämän tutkijoita hurjimmat skenaariot huolettavat jo suuresti. ”Miten ihmeessä ihmiset elävät?” kysyy yksi asiantuntija.
– Takuuviihdyttävässä erikoishaastattelussa Suomen karismaattisin turkulainen, supersuosittu Alf Rehn. Turboahdettu professori puhuu paljon, nopeasti ja suoraan!
– Sipilän hallituksen toimet huvittavat tutkijoita. Työelämän asiantuntijoiden mielestä päättäjien insinöörimäinen piipertäminen on kuin ampuisi tykillä kärpäsiä.
– ”Mä tapan sut” – Puhuttamo selvitti eri ammattien arkea. Opettajien tuore työolotutkimus toi esiin huolestuttavia tietoja.

Mutta kenen mielestä ”suomalaisen suuri kapina on, että se väärinpysäköi traktorinsa”?
Tämäkin selviää torstaina.

JAA

JÄTÄ VASTAUS